top of page

Jeugdharmonie Looco

Jeugdharmonie Looco is onze jeugdharmonie, met een hoekje af. Bij ons kan je terecht vanaf 3.1 in de muziekschool. Wij spelen een gevarieerd programma. Dit kan gaan van bekendere muziek tot echte harmoniemuziek.

Onze jeugdharmonie organiseert ook leuke concerten en activiteiten. Zo gaan zij ook elk jaar een week op kamp tijdens de zomervakantie. Dit maakt dat er een superleuke groepssfeer is met echte vriendschappen

 

Bij onze jeugdharmonie kan je ook terecht voor het volgen van groepsmusiceren (i.s.m. de Academie voor Muziek en Woord Tessenderlo).

DSC09421.JPG
DSC_0319.JPG

Donatella Buzzerio

Muziek heeft van jongs af aan steeds een belangrijke plaats ingenomen in Donatella haar leven. Donatella is actief in meerdere orkesten, Kon. Harmonie De Eendracht Meulenberg, Harmonie Hoop in de Toekomst Paal en als professionele muzikant werkt ze projectmatig mee aan diverse muziek- en koorprojecten.
Daarnaast doceert ze piano en begeleidingspraktijk aan Kunstkoepel Academie voor Muziek en Theater Lanaken en is ze muziekleraar in het Inspirocollege te Houthalen. Verder werkt ze ook als coördinator klassiek en leraar algemene muziekvakken in MUSART (Muziekhumaniora Kindsheid Jesu Hasselt).
In 2022 heeft ze het stokje overgenomen en hoopt ze met Looco haar doel te bereiken, nl. het overbrengen van haar passie en het plezier aan samen musiceren.

DSC08543_edited_edited.jpg
KHT_The Lord Of The Rings 2023-59_edited

Jeugdharmonie Looco bestaat uit 2 groepen. Eerst en vooral onze jeugdharmonie zelf en daarnaast is er ook nog PocoLooco.

 

PocoLooco is onze instapgroep. Hier kunnen kinderen die net een instrument spelen kennismaken met het (jeugd)harmoniegegeven. Ze leren samen muziek maken op een lager niveau. Ze leren ondertussen ook kennismaken met onze jeugdharmonie. Het laatste halfuurtje van hun repetitie is samen met Jeugdharmonie Looco. Hier spelen ze dan al mee en worden begeleid door de muzikanten van het orkest. 

PocoLooco staat onder leiding van Kato Van Echelpoel.

Trooper, was da? 
bottom of page